KAYSERİ / MELİKGAZİ - AVUKAT AHMET ULUCAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

HEDEF 2024 YKS

Nis

12. sınıflar için Motivasyon Semineri yapıldı, son hafta sınav hazırlık çalışmaları planlandı.

7 Mart 2024 Perşembe günü tüm 12 lere TYT.

8 Mart 2024 Cuma günü 11 lere TYT, 12 lere AYt denemesi yapılmıştır.

Şbt

11. Sınıflara Yönelik Hedef YKS Üniversiteye Hazırlık Tanıtım Çalışmalarımız başladı.

Şbt

Okul Rehberlik Servisi velilerimizle; deneme sınavları,   öğrenci  motivasyonları, çalışma yöntemleri, veli yaklaşımları konularında bilgi alışverişinde bulunmuştur.

Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

1.       Dönem Sonu yapılan toplantıya Okul Koordinatörümüz Rehber Öğretmeni Selma Yılmaz katıldı.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYSERİ İLİ HEDEF LGS/YKS PROJESİ OKUL KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI KARAR TUTANAĞI

1-      Okul görünürlük çalışmaları hakkında bilgi verilerek, görünürlük çalışmalarının artırılmasına,

2-      İmam hatip liseleri için 2. Dönem Mayıs ayında ÖSYM formatında deneme yapılmasına,

3-      Deneme analiz konusunda İl Milli Eğitim Ar-ge çalışmaları hakkında bilgi verilerek okulların deneme analizine ihtiyaçları olması halinde Ar-Ge biriminden destek alınmasına,

4-      Öğrenci soru rehberliği uygulamasının okullarda devam ettirilmesine, karar verilmiştir. (18.01.2024)

Şbt

Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.Koçluk yapan öğretmenlerimizle YKS hazırlık çalışmaları değerlendirildi

Şbt

Kariyer Günleri kapsamında Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. Sınıf öğrencileri Elif Bayram ve Ayşegül Zeytin öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi yaptı. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

12 Ocak Cuma günü tüm 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik TYT Deneme Sınavı gerçekleştirildi.

Ock

Kapadokya Üniversitesi desteğiyle Kilinik Psikolog İzzet Özer 12. sınıf öğrencilerimizle Motivasyon Seminerinde buluştu.

Ara

Tüm 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik "HEDEF 2024 YKS" programı kapamında TYT denemesi yapıldı.

Ara

Hedef 2024 YKS kapsamında 6. olağan toplantımızda sürecin değerlendirmesi yapılarak, yapılan çalışmalar sonucunda öğrencilerde gözlenen ilerleme veya gerileme durumları bireysel olarak görüşüldü. Yapılması gerekenler, alınması gereken ilave tedbirler ele alındı. Öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Kariyer Günleri kapsamında Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Profesör Doktor Yusuf Konca hocamız öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendisine ve beraberinde ziyaretimize gelen 2 öğrencisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 10. sınıf öğrencilerine yönelik alan seçimi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ara

Avukat Zeliha Demir okulumuz öğrencilerini meslek ve kariyer gelişimi konusunda  bilgilendirdi. Keyifli bilgi dolu bir söyleşi oldu. Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

HEDEF 2024 YKS çalışmaları kapsamında Akademi Takip Komisyonu olarak 27.11.2023 tarinde 5. olağan toplantımızı yaparak sürecin değerlendirmesi ve alınması gereken ilave tedbirleri görüştük.