KAYSERİ / MELİKGAZİ - AVUKAT AHMET ULUCAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projesi kapsamında kitap okumanın önemi hakkında gfarkındalık oluşturmak amacı ile 25 Nisan 2024 tarihinde 12.00 ile 12.30 saatleri arasında tüm öğrencilerin katılımı ile kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Nis

4. Geleneksek İmam Hatip Okullları Spor Yarışmlarında Bocce Kayseri il BİRİNCİLİĞİ alan takımımızı ve öğretmenleri Seyit İMDAT'ı tebrik ediyoruz.

Nis

Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmasında Kayseri BİRİNCİSİ okulumuzun incisi Dilara ÇANKAYA'yı tebrik ediyoruz.

Mrt

Başta Çanakkale olmak üzere bu aziz vatanın müdafasında şehadete koşan tüm şehitlerimizi minnetle ve rahmetle yadediyor bıraktıkları emaneti canımız pahasına koruyacağımıza söz veriyoruz.

Allah gerek içerdeki gerek dışarıdaki düşmanlara fırsat vermesin.

Mrt

Öğrencilerimizin ve velilerimizin katkılarıyla, Ramazan ayı vesilesi ile 50'ye yakın ailemize iaşe ulaştırma imkanı bulmanın mutluluğu tarif edilemez.

İnancımız da inananımız da bir başka.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabülü ve Mehmet Akif'i Anma Programında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Depreme tedbir alamayabiliriz ama depremin yıkıcı etkisini ve can kaybını en aza indirgemek adına elimizden geleni yapalım ki geride yaşlı gözler ve keşkelerle dolu vicdan azapları olmasın.

Allah tüm insanlığı ve mahlukatı her türlü afetten muhafaza eylesin.

Şbt

6 Şubat Depremi Anma Töreni düzenlendi.

Allah sadece insanları değil tüm mahlukatı 6 Şubatta yaşamış olduğumuz deprem ve buna benzer her türlü afetten muhafaza eylesin.

Bu vesile ile böyle zor zamanlarda milletinin yanında olan devlet büyüklerimize ve elinden gelen tüm imkanlarını seferber eden aziz milletimize ve dünyanın dört bir yanından yardıma koşan herkese gönülden teşekkür ederiz.

Sevgili Öğrenciler,

Daha önce de Bilgilendirme Semineri yapmış olduğumuz MSÜ Sınav Başvuruları için Geç Başvuru Tarihi 07/02/2024'tür.

Başvuru yapmayı unutan veya sonradan başvuru yapmaya karar veren öğrencilerimiz lütfen başvurularını yapsınlar.

Şbt

2023/24 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 05/02/2024 tarihinde yapıldı.

1. dönem alınan kararların değerlendirmesi yapılarak 2. dönem için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Bu dönemin hayırlara vesile olması dileğiyle.

12. sınıf öğrencilerimizle çalışmalara kısa bir mola

Ara

"Genç Nida Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması" okulumuz elemelerinde Okul Birincisi olan ve bölgede okulumuzu temsil ederek 14 okul arasından 4. olan öğrencimiz Fatma Hicazi'yi tebrik ediyoruz.

Ara

Kariyer Günleri kapsamında Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Profesör Doktor Yusuf Konca hocamız öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendisine ve beraberinde ziyaretimize gelen 2 öğrencisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 10. sınıf öğrencilerine yönelik alan seçimi konusunda bilgilendirme yapıldı.