KAYSERİ / MELİKGAZİ - AVUKAT AHMET ULUCAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ara

Kayseri Okul Sporları Liseler Arası Bilek Güreşi Turnuvasında Genç Kızlar B Kategorisinde +75 Kg'da öğrencimiz Nazan KARAMAN sol kolda Kayseri BİRİNCİSİ, sağ kolda Kayseri İKİNCİSİ,

50 Kg'da Gönül Yaren KELEŞ Kayseri DÖRDÜNCÜSÜ,

70 Kg'da İrem YURDUSEVEN Kayseri ÜÇÜNCÜSÜ,

Gençler A Kategorisinde ise

Sol kol 55 Kg'da Nurgül ARDIÇ Kayseri İKİNCİSİ,  sağ kolda Kayseri DÖRDÜNCÜSÜ,

Sol kol 60 Kg'da Duanur ÇETİN Kayseri DÖRDÜNCÜSÜ, sağ kolda ise Kayseri ÜÇÜNCÜSÜ,

+75 Kg'da Fatma Nur GÜNER hem sağ hem sol kolda Kayseri ÜÇÜNCÜSÜ olmuş ve

TOPLAMDA ÖĞRENCİLERİMİZ 10 MADALYA İLE OKULUMUZA DÖNMÜŞTÜR.

Bu sonuçlarla öğrencilerimiz Adana ve Kayseri'de yapılacak olan Türkiye Grup Finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Seyit İMDAT hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Sayın Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in eğitim alanında hayata geçirdiği "HER EV BİR OKUL" projesi kapsamında evlerinde uygun çalışma ortamı bulunmayan öğrencilerimize daha verimli ders çalışabilmeleri için hazırlanan çalışma masaları öğrencilere ulaştırıldı. Sayın Valimiz başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

Melikgazi İlçe Müftülüğü Vaizesi Birgül Hoca Hanım öğrencilerimize nezaket, edep, saygı konularında bir sunum gerçekleştirmiştir. Müftülüğümüze ve hoca hanımefendiye teşekkür edyoruz.

Ekm

ÇEDES Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile huzurevi ziyareti gerçekleştirildi.

Ekm

Akademik Takip Komisyonumuz 2. toplantısını yaparak önceki yapılan toplantıda alınan kararların takibi ve işleyişini değerlendirerek, yks'de başarıyı artırmak için alınması gereken  ek tedbirleri görüştü.

Tüm 11. sınıflara Kazanım Tarama Testi

Tüm 12. sınıflara TYT Deneme sınavı yapıldı.